voordelen bouwradio

Wat zijn de voordelen van een bouwradio?

Een bouwradio heeft aantal voordelen die handig van pas komen tijdens het klussen. De drie belangrijkste voordelen van een bouwradio zullen we hieronder uitgebreid benoemen. Hierdoor kan jij voor jezelf bepalen of een werfradio voor jou iets is.

Nummer 1: beschermd tegen water, stof en vallen

Door de kunststoffen behuizing va een bouwradio’s zijn ze beschermd tegen onder andere regen, zand stof en vuil. Hierdoor kunnen ze elke uitdaging van een bouw of werkplaats met gemak aan. En dat zijn niet de enige uitdagingen waar deze apparaten tegen beschermd zijn. Vallen en stoten komt op elke bouwplaats wel voor. Gelukkig zijn werkradio’s hier ook tegen beschermd. De radio’s beschikken namelijk over een extra sterke kooi en rolbeugels. Hierdoor is vallen en stoten geen probleem. De Bosch bouwradio overleeft zelfs een val van 9 meter hoogte!

Voordeel nummer 2: overal muziek kunnen luisteren

De meeste werkradio’s hebben een ingebouwde accu. Hierdoor heb jij geen stopcontact in de buurt nodig om muziek te kunnen luisteren en neem je hem overal mee naartoe waar jij wilt. Een van de beste werkradio’s met accu is een Makita bouwradio. Met een werkradio van Makita luister je meer dan 10 uur naar muziek als de accu volledig is opgeladen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om al je media apparaten zoals een telefoon of tablet op te laden terwijl je muziek luistert. Hierdoor heb je na een lange werkdag altijd een vol apparaat. Hoe fijn is dat!

Voordeel 3:  muziek luisteren in de beste kwaliteit

Het geluid wat uit een bouwradio komt is verbazingwekkend goed. Zeker als je muziek luistert met een bouwradio met DAB+ functionaliteit. DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting en dat betekent digitaal muziek luisteren. Wanneer je digitaal muziek kan luisteren zal je nooit meer te maken hebben met irritante storingen, ruis en gekraak. Het geluid is loepzuiver en dat zorgt voor een ongekende geluidservaring. Als je eenmaal gewend bent aan DAB+ bouwradio wil je nooit meer terug naar de normale AM/FM radio.