Wat te doen na een hevige storm

Wat te doen na een hevige storm?

Ook in Nederland hebben wij soms last van een storm. Meestal heeft een storm weinig tot geen nadelige gevolgen voor jou en je eigen gezin maar het zal je maar gebeuren. Stormschade zit niemand op te wachten en kan lastig zijn om te repareren. In dit blog zal ik je proberen te helpen met een aantal tips.

Ga op zoek naar een lekkage

Een van de grootste kostenposten na een hevige storm is het ontstaan van een lekkage. Een lekkage lijkt niks maar het kan heel veel schade aanrichten. Het water kan in je vloer trekken en kan het laminaat kromtrekken. Daarnaast kan er van alles onder de vloeren gaan rotten en dit is een dure reparatie. Vang het lek dus meteen op en bel een dakdekker in de buurt, Dakdekker Alphen aan den Rijn.

Kijk naar het dak

Dit klinkt misschien erg logisch maar is wel ontzettend belangrijk. Tijdens een hevige storm vliegt er van alles mee met de wind en er kan dus van alles op je dak belanden. Kijk goed uit voor takken en andere grote voorwerpen. Mocht je iets gevonden hebben, probeer dit zo snel mogelijk weg te halen. Stel een grote tak valt van je dak af en boven op je auto, heb je weer extra schade. Let hier dus goed op en zorg ervoor dat je het op tijd weg haalt.

Huur een dakdekker in

Als laatste is het verstandig om zo snel mogelijk een dakdekker in te huren. Een dakdekker kan op een professionele wijze je dak repareren. Kijk goed op het internet naar Dakdekker Nederland en maak je keuze op basis van ervaringen, prijzen en diensten. Kijk goed welke dakdekker het beste bij je eigen huis past om zo het beste resultaat te krijgen.