Waarom een alarmsysteem

Waarom een alarmsysteem voor woning of terrein?

Om niet gewilde gasten buiten de deur te houden is het verstandig om aan alarmsysteem te installeren. Dit alarmsysteem kan een signaal afgeven wanneer iemand zich in een ruimte begeeft. Wanneer er iemand in beeld loopt gaat er bij uw computer of mobiele telefoon een melding af en kunt u checken of het een bekende is of niet. Op deze manier kunt u snel handelen wanneer er blijkt dat het een inbreker is. Er zijn veel verschillende manieren om uw huis te beschermen met een alarmsysteem. Deze verschillen bijvoorbeeld in grote, prijs en omvang. In dit artikel vertellen schrijven wij over de 4 soorten alarmsystemen van Satel.

Alarmsystemen van Satel

Zoals eerder aangegeven zijn Satel alarmsystemen ingedeeld in vier categorieën. Deze zijn opgedeeld in het vermogen wat ze kunnen beveiligen in oppervlakte.

1. Satel Micra

Je hebt de Satel Micra. Deze is ideaal voor het beveiligen van de kleinste oppervlakten. Denk bijvoorbeeld aan een schuur, kamer of kleine binnenplaats. Het voordeel van een klein alarmsysteem is dat het gemakkelijk en snel te installeren is. Deze kleine jongen is nog steeds in staat om uw mobiele telefoon of computer te bereiken wanneer er iemand is die daar niet hoort.

2. Satel Perfecta

Wanneer u iets grotere hallen of terreinen wil beschermen tegen mensen die daar niet horen is de Perfecta de perfecte oplossing. Deze komt met dezelfde voordelen als de Micra, maar is instaat om iets grotere hallen en oppervlaktes te beveiligen. Ook is de Perfecta instaat om poorten, sproeiers en verlichten te beveiligen.

3. Satel Versa

Wanneer u middelgrote objecten wil beveiligen is de Versa de oplossing voor u. Hiermee beveiligd u middelgrote installaties. De Versa is een uitgebreide beveiliging met gemakkelijke automatiseringselementen. De Versa is perfect voor woningen, maar ook voor commerciële faciliteiten. Denk hierbij aan bedrijfspanden, lobby’s en middelgrote werkplaatsen. Ook de Versa heeft de handige snufjes zoals het bereiken van uw mobiele telefoon. Deze houdt u ook op de hoogte wanneer er iemand loopt die er niet hoort.

4. Satel Integra

Wanneer u een groot pand heeft om te beveiligen is de Satel Integra de oplossing voor u. Deze is instaat om uw gehele pand te beveiligen. Het alarmsysteem is gemaakt voor de klanten die op zoek zijn naar het beste van het beste. Het is een professionele oplossing voor grote zakelijke en industriële faciliteiten. De Integra is onder de strenge eisen gemaakt van de Europese Grade 3 normering, waardoor het niveau van de beveiliging wordt gegarandeerd en gewaarborgd. Het voordeel van de Integra is dat het instaat is om veel apparaten te laten samenwerken, wat de beveiliging ten goede komt.