doorwerktent

Waar kun je een doorwerktent voor gebruiken?

Een tent is een draagbare schuilplaats die bestaat uit een stevig raamwerk bedekt met een flexibel stof. Velen denken dat tenten alleen kunnen worden gebruikt om te kamperen, maar er zijn andere tenten, zoals een doorwerktent, die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt.

Verschillende toepassingen van werktenten

Een werktent wordt gebruikt voor een breed scala aan doeleinden, waaronder recreatie, verkenning, militair kampement en openbare bijeenkomsten zoals circussen, religieuze diensten, theatervoorstellingen en andere tentoonstellingen. Werktenten, of tenten in het algemeen, staan ​​bij nomaden bekend als draagbare huizen en ja, ze worden veel gebruikt om te kamperen, maar ze kunnen worden gebruikt en worden voor verschillende doeleinden gebruikt.

 Tenthuizen

Mensen maken tenthuizen zodat het voor hen gemakkelijker wordt om hun nederzetting naar andere plaatsen te verhuizen in tijden van nood aan voedsel, water en betere onderdak.

Bouwwerkzaamheden

Doorwerktenten bieden beschutting als men buiten werkt, en zoals eerder vermeld, kunnen ze worden gebruikt in de bouwbedrijven waar bouwvakkers beschut zijn tegen regen en wind om hun plannen te bespreken of om gewoon te zitten om te pauzeren. Het is ook een geweldige dekking tegen hitte.

Dergelijke tenten zijn meestal gemaakt van materialen die 100% waterdicht, vlamvertragend en volledig robuust zijn en gemakkelijk kunnen worden opgeklapt.

Politie en forensisch onderzoek

Er zijn tenten die zorgvuldig zijn ontworpen om te voldoen aan specificaties van nationale en internationale politiediensten, die kunnen worden onderschreven met logo’s of huisstijlen. Dergelijke tenten worden gebruikt als er bosbranden zijn of als er langer onderzoek gaande is.

Telecommunicatie

Er zijn verschillende werktenten, allemaal geschikt voor het werken op de telecomnetwerken.

Medisch gebied

In 2020 is een nieuw virus verschenen, waarmee iedereen bekend is. Gedurende die tijd werden in veel landen werktenten gebruikt voor ziekenhuizen waar het personeel een controle kon uitvoeren voordat mensen de faciliteiten konden betreden.

Humanitair gebied

Zelfs voordat COVID19 verscheen, werden/worden werktenten gebruikt tijdens humanitaire werken op medisch gebied, evenals op andere gebieden om mensen hulp te bieden, of het nu gaat om medische hulp, onderdak of het verdelen en bewaren van voedseldonaties, evenals andere donaties binnen die tenten.

Van welk materiaal worden werktenten gemaakt?

Ze worden gemaakt van een lichtgewicht, met urethaan gecoat, materiaal dat waterafstotend en vlambestendig is volgens de CPAI-84-normen. Veel werktenten zijn gemaakt om regelmatig gebruik te weerstaan ​​met een vrijwel onbreekbaar frame van koudgewalst staal en glasvezel.

Waar vind je een geschikte tent?

Donselaar Structures heeft veel bedrijven geholpen met snelle, betaalbare en veilige oplossingen als het gaat om tijdelijke huisvesting. Daar vindt je tenten voor al jouw wensen.