vloertegels

Toch wel, de vloertegel..

Een vloer is een groot onderdeel van het interieur en vormt de basis van het huis. Het bepaalt de sfeer van de ruimte en er wordt flink op geleefd.  Omdat een vloer toch de nodige vierkante meters bezet en voor langer plezier moet zorgen, kan een keuze maken lastig zijn.

Al gedacht aan de vloertegel?

De techniek staat niet stil en er bestaan inmiddels veel verschillende soorten vloeren: tapijt, vinyl, laminaat, pvc vloeren en zelfs een kale betonnen vloer lijkt een trend. Maar ook de vloertegel begint zijn plaats in deze lijst af te bakenen. Hoewel de vloertegel vaak niet als eerste in je opkomt, richten toch veel mensen hun huis er stijlvol mee in. Van vintage tegel naar het creëren van een houtlook. Of toch de originaliteitsprijs winnen met de design tegel? Alles lijkt te kunnen.

Onderhoud vriendelijke vloer

Een vloer krijgt flink wat te verduren. De hele dag door wordt er met schoenen overheen gelopen, valt een vaas of bord op kapot, krast de hond met nagels over de vloer en leven ook de kinderen zich erop uit. Naast dat een vloer voor sfeer moet zorgen in het huis, moet het ook goed schoon te maken zijn. Vloertegels zijn, in tegenstelling tot andere vloeren erg makkelijk in onderhoud. Er blijven geen rare vlekken achter, zijn ze krasbestendig en is een vlek zo weg wanneer je een doekje er overheen haalt.

Zo. Veel. Vloertegels!

Omdat er zoveel mogelijkheden bestaan in de soorten en maten tegels, kan het lastig zijn een keuze te maken. Wanneer je houdt van een landelijke en warme stijl, kies je voor de goed voor de houtlook tegel. Deze tegels zijn bijna niet te onderhouden van echt hout, maar zijn in gebruik wel erg praktisch. Liever met de tijd mee gaan? Kies dan de grotere natuurstenen. Deze zijn modern, tijdloos, maar zorgen wel voor die fijne warme sfeer in uw paleis. Wanneer je zeker wilt zijn over de vloertegel waar je ook over 10 jaar nog plezier van hebt, biedt tegelcentrum Siddeburen gratis advies. Zij lichten je graag in over de mogelijke combinaties en bieden jou de ideale tegel.