Op zoek naar een kachel

Op zoek naar een kachel?

Veel mensen vinden een kachel erg sfeervol en gezellig in hun woning staan. Het belangrijkste van een kachel is natuurlijk de warmte die deze geeft, maar het oog wil ook wat. Wanneer je dus op zoek gaat naar een nieuwe kachel is het uiterlijk uiteraard ook iets wat je meeneemt in je overwegingen. De keuze als het gaat om kachels is de laatste jaren fors toegenomen, daarom is het slim om van te voren alvast na te denken over wat jij graag wil en wat jij mooi vindt. Wij hebben daarom wat vooronderzoek gedaan.

De kachels van Kalfire

Wanneer je op zoek bent naar een kachelmerk met een breed aanbod aan kachels van hoge kwaliteit, is het merk Kalfire een goede optie. Dit merk wordt geproduceerd door een Nederlandse producent. Je hebt wanneer je voor een Kalfire kachel gaat keuze uit gashaarden en houthaarden, beide van hoogwaardige kwaliteit.

Wat maakt de kachels van Kalfire zo bijzonder?

Kalfire werkt volgens een principe met verschillende zogeheten cornerstones. Dit zijn vijf waardes die belangrijk zijn voor het bedrijf en geeft goed weer hoe de kwaliteit van de kachels tot stand komt. De vijf corncerstones (of hoekstenen) zijn beleving, individualiteit, gemak, duurzaamheid en vakmanschap

Beleving

Kalfire begrijpt dat een haard niet alleen warmte moet bieden. De beleving is een groot en belangrijk onderdeel bij een haard. Zo staan de gashaarden van Kalfire internationaal bekend om hun realistische vlammenspel. Een rustigevende sfeermaker in huis, die je ook nog eens voorziet van de nodige warmte.

Individualiteit

Met individualiteit doelt Kalfire voornamelijk op het feit dat jij niet dezelfde haard wil hebben als de rest van de straat. Je wil een haard die bij je past en die natuurlijk mooi staat in je interieur. We benoemden het brede aanbod net al, maar dit brede aanbod is er dus, zodat jij de kachel kan kiezen die bij jou en je interieur past.

Gemak

Je zou het kunnen koppelen aan de beleving, maar voor Kalfire is het gemak meer dan dat. De haard is er om warmte, sfeer en rust te bieden. Op een ingewikkelde kachel zit niemand natuurlijk te wachten. Daarom is ook gemak één van de vijf waarden van het bedrijf. De kachels zijn gemakkelijk te reinigen, maar ook bedienen is makkelijk te doen.

Duurzaamheid

Zeker de laatste jaren wordt duurzaamheid steeds belangrijker en we raden je dan ook aan om voor een kachel te gaan die voorzien is van een duurzame en zuinige verbrandingstechniek. Ook Kalfire vindt dit belangrijk en voorziet haar kachels dus al van deze innovatieve technieken.

Vakmanschap

Je wil kwaliteit. Ook dat garandeert Kalfire, maar in combinatie met de dealers zoals uwkachel.nl. Met een Kalfiredealer weet je dus ook gelijk dat je een betrouwbare dealer te pakken hebt.