Nieuwe woning bouwen (2)

Nieuwe woning bouwen

Een dik jaar geleden hebben mijn vrouw en ik besloten om een nieuwe woning te gaan bouwen. Dit idee kwam omdat we zagen dat er een groot stuk grond vrij kwam in ons dorp. We waren hier al een tijdje naar opzoek en dus ondernamen we gelijk actie toen we dit aanbod zagen. Omdat we eigenlijk al precies weten wat we willen hoe de woning eruit komt te zien wouden we graag zo snel mogelijk beginnen met het zoeken naar een architect. Zij met de beste aannemers in contact en dus kan er snel gehandeld worden en gebouwd worden. Wij graag een moderne villa laten bouwen op het gekochte stuk grond. Hiervoor zijn we bij 01 Architecten Enschede aan het juiste adres. Dit is de plek waar je moet zijn als je een villa wil laten bouwen. Ze hebben al enorm veel verschillende projecten gedaan en daarom was ik er ook zeker van overtuigd dat zij mij hierin ook goed konden helpen. 

De bouw van onze villa

Voor dat je met de bouw van een woning begint moesten we eerst nog veel zitten met onze architect. Deze gesprekken voor dat de bouw begon gingen in verschillende stappen. Zo begin je met het maken van een schetsontwerp en de gesprekken daaropvolgend werk je deze uit. Nadat deze ontwerpen zijn uitgewerkt en uiteindelijk ga je verder naar de volgende stappen zoals indienen van een bouwaanvraag. Omdat de architect goede contacten heeft kon de bouw ook enorm snel beginnen en was onze villa nog veel sneller klaar dan dat eerst werd verwacht. 

Interieur nieuwe woning

Na ongeveer een jaar was onze woning bijna klaar. Het huis stond er. Veel kamers waren beschilderd of behangen en waren voorzien van een mooie vloer. Ook de meubels waren inmiddels in onze nieuwe woning geplaatst. Bij onze villa werd aan de buitenkant en aan de binnenkant gebruikt gemaakt van zoveel mogelijk wit en zwart. Voor de keuken zochten we dus ook naar zwarte keukens. Hiervoor waren we bij Keuken Totaal aan het juiste adres en hun hebben ons dan ook geholpen aan een zwarte keuken die perfect past bij onze nieuwe villa.