Dakkapel laten plaatsen

Nieuwe dakkapel in één dag

Een nieuwe dakkapel kopen en laten plaatsen is altijd een spannende onderneming. Vanaf het moment van aankoop tot aan de plaatsing van de dakkapel is het een flinke organisatie. Weersomstandigheden kunnen vervelend zijn wanneer het dak open is gemaakt om de nieuwe dakkapel te plaatsen. Door de hulp in te schakelen van ervaren vakmensen wordt de kans op succes alleen maar vergroot omdat het karwei vlot wordt geklaard. Wanneer een dakkapel succesvol is geplaatst is de woning niet alleen weer water en winddicht, maar ook nog eens een stukje groter geworden.

Een duidelijke offerte

Een dakkapel laten plaatsen is niet iets wat iedere dag gebeurt. Het is daarom goed om vooraf alle mogelijkheden te bekijken die er zijn. Wanneer het om dakkapellen gaat zijn er heel wat verschillen te vinden. Niet alleen afmetingen, ook de uitvoeringen zijn zeer uiteenlopend. Waar de ene persoon voor bijvoorbeeld twee kantelramen kiest, kan een ander weer voor één raam kiezen. Het is maar net waar de wensen liggen. Ook de kleur in natuurlijk een belangrijk onderdeel. De dakkapel moet ook aan de buitenkant een aanwinst zijn voor de woning en goed in het straatbeeld passen.

Dakkapel laten plaatsen

Dankzij kwaliteit jaren vooruit kunnen

Niet iedereen is even enthousiast wanneer er op het dak moet worden geklommen voor welke klus dan ook. Werk uitvoeren bovenop een dak is erg gevaarlijk. Montis Bouw levert dakkapellen die onderhoudsvriendelijk zijn. Omdat de dakkapellen worden gebouwd met a-kwaliteit materialen, gaan deze jaren mee. De combinatie van goede kwaliteit en laag onderhoud scheelt een hoop zorgen zodat er jarenlang kan worden genoten van de nieuwe aanwinst op het dak.

Montis Bouw

Vragen zijn er om te worden beantwoord

Dakkapellen vergroten een woning. Het is logisch dat er de nodige vragen ontstaan bij het kiezen van de meest geschikte dakkapel. Overleggen met de experts is nooit verkeerd en kan zelfs een heel andere blik op de zaak werpen. Het is verstandig om met de te kiezen ramen in het achterhoofd na te denken over de juiste zonwering. Kantelramen hebben hun eigen voor- en nadelen en zonwering of screens zijn daarop aan te passen. De ervaring van deskundigen is hierbij eigenlijk onmisbaar.