bouwafval portaalcontainer

Mag ik al mijn bouwafval in één portaalcontainer gooien?

Veel klussers, bouwvakkers en particulieren kiezen ervoor om voor het bouwafval dat bij een sloopproject of verbouwing vrijkomt een portaalcontainer in te zetten. Wat zijn portaalcontainers eigenlijk voor soort container? Welke voordelen hebben portaalcontainers te bieden? En mag je al het bouwafval door elkaar in een portaalcontainer, voordelig te huur via Containerbak.com, deponeren?

Wat kun je met een portaalcontainer?

Als je kiest voor het huren van een of meer portaalcontainers via containerbak.com, kun je rekenen op een afvalcontainer in de vorm van en grote metalen bak. Portaalcontainers zijn, afhankelijk van de grootte van de sloopklus of het bouwproject, in allerlei formaten en afmetingen beschikbaar. Er kan dus altijd maatwerk geleverd worden, zodat je je bouwafval goed kwijt kunt en geen ruimte te kort komt!

Welke meerwaarde heeft een portaalcontainer huren of kopen?

Naast het feit dat een portaalcontainer van containerbak.com in uiteenlopende maten en uitvoeringen verkrijgbaar is, is het prettig dat je dit type containers tegenwoordig voor een scherpe prijs kunt huren óf kopen. Je wordt dan helemaal ontzorgd, want eigenlijk wordt bij containerhuur alles wat jij wenst voor je geregeld. Zo wordt de portaalcontainer op de gewenste plek neergezet door het verhuurbedrijf. Je huurt de betreffende container zo lang of zo kort als jij wilt. Na afloop van de huurtermijn wordt de volle (of halfvolle) portaalcontainer netjes weer opgehaald en voor je gelegd. Dit scheelt je niet alleen een hoop tijd (zelf naar de stortplaats is niet nodig), maar ook een hoop onnodige extra kosten (de stortkosten zijn bij de huurprijs inbegrepen).

Mag je al jouw bouwafval in een portaalcontainer dumpen?

Veel particulieren, eigenaren van klussenbedrijven en bouwvakkers vragen zich vaak af of je elk soort bouwafval in een portaalcontainer mag gooien. Het antwoord is: ja dat mag. In principe mag je hout, puin, steen, betonresten en soortgelijke troep in de container doen. Wel adviseren we om chemisch afval, zoals oude verfblikken of resten schoonmaakmiddelen, apart te bewaren en deze bij een chemisch innamedepot af te leveren. Gescheiden je afval inleveren is, ook als je in de bouw actief bent, het beste voor milieu en klimaat. Wil je meer weten over welke soorten en groottes portaalcontainers er zijn? Bekijk dan nu het aanbod van Containerbak en huur jouw portaalcontainer(s) voordelig via internet!