huis verbeteren

Het aanzicht van je huis verbeteren in vijf stappen

De meeste mensen zijn vooral bezig met het interieur van hun huis, terwijl het ook ontzettend fijn kan zijn een mooi aangezicht te hebben en ‘s avonds thuis te komen bij een prachtige buitenkant. Je kunt bijvoorbeeld vakkundig schilderwerk Breda uitbesteden voor een mooie buitengevel. Op deze manier verbeter jij het aangezicht van je huis in vijf stappen.

Een nieuwe gevel

Na verloop van tijd gaat de gevel van je huis verweren en verkleuren. Laat deze daarom eens zorgvuldig reinigen. In sommige gevallen kan het ook ontzettend tof zijn als je de gevel laat schilderen. In de meeste gevallen wordt het wel gewaardeerd als je deze keuze aankondigt en overlegt met je buurtbewoners.  Kies voor de specialisten van VenM schilder- en stucwerk voor een buitengevel die als nieuw aanvoelt.

Een mooie deur

Ook de deur heeft op een bepaald punt zijn beste tijd gehad. Misschien is het hoog tijd dat je je deur bijvoorbeeld eens zorgvuldig schuurt en voorziet van een nieuw likje verf. Let wel op dat je je deur schildert op een moment dat je weet dat het de komende dagen niet gaat regenen. Of ga op zoek naar een compleet nieuwe deur, om het aangezicht van je huis echt een totaal andere look te geven.

Investeren in de voortuin

In de meeste huizen is de achtertuin toch de plek waar men op zonnige dagen de meeste tijd doorbrengt. De voortuin wordt daarom nog wel eens vergeten. Een mooie voortuin kan het aangezicht van je huis aanzienlijk verbeteren. Houdt het desnoods bij tegels en planten in potten. Op die manier hoef je alleen maar eens in de zoveel tijd wat onkruid te wieden en in droge periodes de plantjes wat extra water te geven.

Mooi deurbeslag

Geef je voordeur een nieuwe look met mooi deurbeslag. Ga echt eens op zoek naar een mooie, stijlvolle brievenbus en deurknop. Het lijkt misschien weinig invloed te hebben, maar uiteindelijk zit het hem in de details. Met mooi deurbeslag kan je voordeur helemaal als nieuw voelen.

Een likje verf op de kozijnen

Tot slot kunnen naast de gevel en de deuren ook de kozijnen eens in de zoveel tijd wel een likje verf gebruiken. Wedden dat je huis er weer een stuk frisser uit ziet met geschilderde kozijnen. Kom je er niet helemaal uit? Schakel dan een professionele schilder in en besteed het uit!