gadgets voor in huis

Handige gadgets voor in huis

Ook thuis is het handig om een aantal gadgets aan te schaffen. Deze gadgets zijn niet per sé noodzakelijk, maar ze maken het leven in en rondom het huis toch net iets beter. Het kunnen oplossingen zijn voor (kleine) problemen, of een huidige situatie verbeteren in het algemeen. Bij dit soort gadgets kan je denken aan videofonie. Deze gadget lost een probleem op waar je misschien zelf ook wel veel last van hebt en waar je heel graag vanaf wilt.

Videofonie: de oplossing die je altijd al zocht

Het is heel vervelend om steeds maar weer te worden gestoord als je net in de flow zit. Misschien werk je thuis, misschien kijk je een film boven, of misschien ben je niet eens thuis. Bij elk van deze drie situaties is het niet de perfecte gelegenheid om iemand aan de deur te krijgen. Je kan het vervelend vinden om elke keer maar je activiteit stop te zetten om te zien wie aan de deur is. Het kan ook vervelend zijn om je pakketje te missen terwijl je echt bijna thuis was. Met een videofoon zijn deze nare situaties opgelost.

Videofoon: hoe het werkt

Een videofoon is een apparaat of gadget waarmee je kan zien wie er voor de deur staat. Als iemand bij je voordeur aanbelt, krijg je op jouw telefoon door de bijbehorende app een melding dat er iemand staat. Zo weet je dat ook als je niet thuis bent en de bel niet kan horen. De videofoon heeft ook een camera, zodat je precies kan zien wie er voor de deur staat. Verder kunnen jij en de bezoeker ook eenvoudig met elkaar praten via de ingebouwde microfoons. Dus als je wilt weten wie er voor de deur staat zonder helemaal uit je flow te moeten komen, of helemaal naar beneden te moeten lopen, kan je dat vanaf nu ook via een app checken. Ook kan je met de postbode afspreken dat hij bijvoorbeeld het pakketje bij je deur laat staan als je zelf nog maar een straat van je huis bent verwijderd.