industriële binnendeuren

Geweldige industriële binnendeuren voor in huis

Industriële binnendeuren laten plaatsen is erg populair. Dit zijn deuren die worden gebruikt voor zowel woningen als bedrijven. Het is van vroeger tot nu gebruikt. Met de steeds evoluerende mode van alles, zijn ook industriële binnendeuren geëvolueerd. De meeste moderne themahuizen gebruiken moderne ontwerpen van industriële binnendeuren. Een van de beste industriële binnendeuren die je kunt krijgen is de SlimSeries One. Deze prachtige industriële binnendeur is verkrijgbaar bij Skantrae. Het is een zeer aanpasbare en esthetisch aantrekkelijke moderne industriële binnendeur. Door deze deur in je huisinterieur te installeren, maak je bezoekers jaloers op je huis.

Verschillende stijlen

SlimSeries One heeft veel verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen. De beschikbare stijlen van deze deur zijn meer dan 120 binnendeuren. Alle 120 stijlen van SlimSeries One Doors zijn uitgerust met glazen panelen. De glaspanelen hebben 3 verschillende stijlen. De glazen paneelstijlen zijn heldere glazen, mistglazen en gerookte glazen. Elke stijl heeft een heel ander patroon in vergelijking met de andere. Het patroon hangt af van de afmeting van elk stuk glaspatroon waarmee je je SlimSeries One-deur wilt laten uitrusten. Je kunt beginnen met 1 enkel glaspaneel voor je industriële binnendeur. Je kunt ervoor kiezen om het aantal afzonderlijke glaspanelen te vergroten tot 5 stuks. Je kunt ook 4 stuks glaspanelen hebben met verschillende afmetingen.

Verschillende kleuren voor verschillende stijlen

De SlimSeries One industriële binnendeuren hebben 2 kleuren. Je kunt kiezen uit zwart of wit. De glaspanelen hebben 3 kleuren, namelijk het heldere glas, de mistglazen en de rookglazen. Je kunt de kleuren waaruit je kunt kiezen omschakelen om een ​​deur naar je wens te laten maken. Heldere en mistige glaspanelen zijn perfect voor een kamer met een hoge verlichting van buitenlicht. Mistige glaspanelen zijn een beetje mistig en niet helemaal doorzichtig zoals de heldere glaspanelen. De rookglazen panelen zijn beter om een ​​minimale buitenverlichting te behouden.

Andere details

De SlimSeries One is opgebouwd uit houten tegels en dorpels. De dorpels hebben een afmeting van 60 mm met stomp en 73 mm met sponning. Het heeft een profiel van 90 graden en een staafhoogte van 25 mm of 45 mm. De glaspanelen die bij de deur worden geleverd, zijn RAL-glazen. Dit is een voorgemonteerde veiligheidsbril van 8 mm. Er zit gemiddeld 10 jaar garantie op. Dus wil je een zeer elegante industriële binnendeur met geweldige service en garantie, dan is de SlimSeries One de juiste optie.

Bron: Woonprettig.nl