Garage verbouwen

Garage verbouwen

Afgelopen zomer hebben we gemerkt dat onze garage bijna te vol staat. We hebben eigenlijk te weinig grote kasten en kunnen onze spullen bijna niet kwijt. Daarnaast hebben we veel fietsen en die kunnen we nou niet allemaal kwijt in de garage. Daarom willen we graag de hele garage aanpakken van de vloer tot de kasten tot aan de garagedeuren. Zo hebben we straks weer een mooie en strak opgeruimde garage die dan ook goed past bij de rest van de woning. Ook hebben we nog oude garagedeuren die niet erg handig zijn in gebruik. In plaats hiervan willen we dus nieuwe garagedeuren laten plaatsen. Wij willen hier graag elektrische garagedeuren laten plaatsen. Dit vinden we erg handig en ook staat het erg modern bij onze woning.

Nieuwe garagedeuren

Snel gingen we informeren naar garagedeuren om te kijken of alles wel mogelijk was. Na wat ideeën en meten bleek dat alles gemonteerd kon worden en gingen we al snel over tot het uitkiezen van garagedeuren. Door de goede hulp van Garagedeur Nederland hebben we een mooie garagedeur kunnen laten plaatsen een genieten we nu naar het gemak van een grote garage met zeer handige deuren. We hebben ervoor gekozen om elektrische garagedeur te laten plaatsen aangezien wij een grote garage hebben en vinden dat dit erg mooi staat. 

Nieuwe vloer laten plaatsen in onze garage

Naast nieuwe kasten en garagedeuren wouden we ook graag de vloer laten vervangen. We hadden nog oude tegels erin zitten die er al in zaten sinds de bouw van de woning. Deze waren verouderd en pasten dus niet meer bij onze moderne woning. Steeds vaker zie je in woningen en ook garages dat er gietvloeren geplaats worden. Dit omdat het erg strak staat en ook omdat een gietvloer niet snel kapotgaat als je er iets op laat vallen. Ook wij kozen ervoor om een gietvloer te laten plaatsen door het Vloerenhof in Enschede. Deze vloer hebben ze erg strak kunnen plaatsen en uiteindelijk zijn we zeer tevreden met de verbouwing van onze garage.