planken vloer of gietvloer

Een tijdloze vloer die past bij jouw wensen? Kies voor een planken vloer of gietvloer

Als je heel erg moeilijk bent in het kiezen of bepalen van interieur, dan zal het er niet eenvoudiger op worden wanneer je moet beslissen wat voor soort vloer je in de woonkamer wilt. Er zijn talloze soorten te vloeren te kiezen met allemaal hun eigen voordelen, maar ook nadelen. Elke soort vloer heeft zijn charme en stijl. Aan jou dus om te kiezen welke vloer jij mooi vindt en te beslissen of de voor- en nadelen jou aan staan!  

Planken vloer, meest populaire vloer ooit 

Een planken vloer, het is een vloer die in heel wat huiskamers van mensen ligt. Het is het bekendste legpatroon voor parketvloeren en andere massief houten vloeren. Wanneer je de keuze hebt gemaakt om voor een planken vloer te gaan, dan zit de moeilijkheid er nog niet op. Want wanneer je deze aankoopt bij vgvloeren.nl, komt er ook nog eens de kleurkeuze bij. Je hebt bij hen keuze uit maar liefst 40 houtkleuren. Het voordeel daarvan is dat je zeker en vast wel een vloer vindt die dus volledig bij jouw smaak en wensen past!  

Gietvloer betonlook 

Naast een plankenvloer is er nog een ander soort vloer dat heel erg in trek is. Dat is de gietvloer in betonlook. Dit is een naadloze vloer die wordt gegoten en die er uitziet als een beton vloer met een industriële look. De vloer is echter niet van echt beton, maar van kunststof dat eruitziet als beton. Zowel als vloer in de woonkamer of als vloer voor een bedrijf kan deze gietvloer in betonlook dienst doen. De vloer is bovendien erg onderhoudsvriendelijk, gewoon af en toe even stofzuigen en dweilen en hij is weer proper! 

Bestellen bij gietvloerbetonlook.nl! 

Een gietvloer in betonlook bestellen kan bij gietvloerbetonlook.nl. Wanneer je totaal geen idee hebt van de prijs, zelfs niet tussen welke barema’s deze zal vallen, kan je een gratis offerte aanvragen. De prijs wordt natuurlijk door verschillende factoren bepaald. De afmetingen van de gietvloer, wat het type ondergrond is en of er vloerverwarming aanwezig is of dat dit erbij moet komen. Deze zaken bepalen de uiteindelijke prijs van de offerte. Wanneer je deze ontvangt heb je een idee van wat een gietvloer in betonlook jou zal gaan kosten!