nieuw bureau

Een nieuw bureau voor in de werkkamer

Thuiswerken is voor veel mensen met een kantoorbaan hartstikke normaal. Dit is ook niet zo gek, aangezien een laptop en internetverbinding in veel gevallen voldoende zijn. Toch is thuiswerken niet voor iedereen ideaal. Veelal resulteert het in krampachtig achter een niet geschikte bureau of tafel te zitten. Dit kan meerdere negatieve lichamelijke gevolgen hebben. Met de stijgende trend van het thuiswerken is het aantal nek, schouder en rugklachten explosief gestegen. De grootste oorzaak hiervan is een verkeerde zithouding. Een goede bureaustoel doet wonderen. Maar naast een bureaustoel is een goed bureau van essentieel belang.

Waarom is een bureau in de werkkamer zo belangrijk?

Wellicht heb je gekozen voor een snelle oplossing en ben je gaan werken aan een willekeurige tafel die uit het huis is geplukt. Als er even niks anders voor handen ligt, is dit een oplossing. Dit wil je alleen niet voor op de lange duur doen. Een optimale zithouding is immers ontzettend belangrijk. Hiervoor is een goed bureau erg belangrijk.

Een goede stoel kan je hiermee voor een groot gedeelte op weg helpen. Zonder een fatsoenlijk bureau, zal je echter nooit 100% in de juiste houding zitten. Een bureau kun je namelijk verstellen zoals jij hem nodig hebt, in tegenstelling tot een doorsnee tafel. Hierin heb je weer eenvoudige en wat uitgebreidere bureaus.

Standaard bureaus zijn te verstellen door het frame op verschillende hoogtes te plaatsen. Veelal doe je dit tijdens het plaatsen. Door middel van schroeven, bouten of pinnen kun je dan het bureau instellen. Het nadeel hiervan is dat het bureau op vaste plaatsen ingesteld wordt, wat de vrijheid beperkt. Daarnaast is het extra werk, omdat wanneer de tafel niet op de juiste hoogte is geïnstalleerd, je deze weer gedeeltelijk uit elkaar moet halen.

Elektrisch verstelbare bureaus bieden hiervoor de perfecte oplossing. Deze kun je verhogen of verlagen naar jouw wensen en hoeven niet tussendoor in of uit elkaar gehaald te worden.

Geef jouw werkkamer een professionele uitstraling

Het kan best zijn dat je nog een klant ontvangt aan huis. Een professioneel ogende werkkamer is dan wel een pre. Daarnaast is het voor jezelf ook fijn als je in een echte werkruimte zit. Dit zal je namelijk helpen om geconcentreerd aan het werk te gaan. Wanneer je jouw werkkamer min of meer bij elkaar gezocht hebt uit het huis, wordt de kamer al snel druk. Dit komt de productiviteit niet ten goede.

De bureaus van Officetopper zijn in allerlei soorten beschikbaar. Van aparte vormen, tot welk materiaal je ook maar kunt verzinnen. Er is altijd een nieuw bureau voor bij jou in de werkkamer.