mini hijskraan

Een lastige klus in een kleine ruimte? Geen probleem voor een mini hijskraan!

Moeten er zware spullen worden verplaatst in een kleine ruimte? Dat lijkt een lastige klus. Kun je beschikken over een mini hijskraan? Dan kunnen zware spullen in een kleine ruimte gemakkelijk worden verplaatst. Een mini hijskraan heeft in een kleine ruimte ongekend veel mogelijkheden. Deze compacte hijskraan kan zelfs op de kleinste plekken aan de slag. De hoefloen C10 is een minihijskraan van slechts 80 centimeter breed. Hij past dus door elke deur. Op zoek naar een bouwkraan die zware lasten kan hijsen? Kies dan voor de hoeflon c6. Deze mini hijskraan kan door zijn afmetingen en zijn hoge hijscapaciteit gebruikt worden voor het hijsen van zware bouwmaterialen, zoals nieuwe vensters.

Kleine krachtpatsers voor veel opdrachtgevers

Minihijskranen zijn klein, maar beresterk. Het zijn kleine krachtpatsers. De kleinste mini hijskraan, de hoeflon c1 heeft een hijscapaciteit van 780 kg.  Moeten er zwaardere lasten worden getild? Er is ook een mini hijskraan die tot 4.000 kilo kan tillen. Uiteraard is het de hoogte ingaan ook geen probleem voor een mini hijskraan. Ze kunnen een hoogte bereiken van maximaal 60 meter. Voor iedere klus in een kleine ruimte kan er een mini hijskraan worden gehuurd. Wie een minihijskraan, krijgt er een handige machinist bij. Deze kleine krachtpatsers worden gebruikt door veel opdrachtgevers in diverse sectoren. Mini hijskranen worden onder andere gebruikt door aannemers- en installatiebedrijven en door reclamebureaus.

De alleskunner onder de compact kranen

Op zoek naar een alleskunner onder de compact kranen? Kies dan voor de hoeflon c6. Deze compacte hijskraan heeft een hoge hijscapaciteit van 3.000 kg. Hij kan dus meer tillen dan zijn eigen gewicht. Dat maakt deze kraan uniek in zijn soort. De maximale hijshoogte van deze hijskraan is 16 meter. Deze kraan is voorzien van stempelpoten. Daardoor staat hij altijd optimaal in positie. Moet er ergens een klus worden gedaan? Deze hoeflon c6 staat dus altijd stabiel. Waar kan deze kraan voor worden gebruikt? Deze kraan kan onder andere worden gebruikt om, zoals al eerder opgemerkt, glas te plaatsen. Bovendien is deze kraan uitermate geschikt om stalen balken in positie te brengen.

Een absolute krachtpatser

Moet er een zware last tot en met 4 ton worden getild? Dat is voor de hoeflon c10 geen probleem. Ook deze mini hijskraan is een slanke krachtpatser. Hij past dan ook door vrijwel iedere deur. De hoeflon c10 heeft een hijshoogte van maximaal 22 meter. Deze absolute krachtpatser is gemakkelijk manoeuvreerbaar. Het is mogelijk om de breedte van de banden aan te passen. Dat heeft als voordeel dat je eenvoudig bochten kunt maken.  Dat maakt deze hijskraan geschikt om te werken in kleine ruimtes. De hijskraan kan bediend worden met een radiografische bediening. Je kunt op het scherm van deze afstandsbediening precies zien wat de status van de hoeflon c10 is.

Gemakkelijk verplaatsen van zware materialen

Het is niet altijd gemakkelijk om zware materialen van de ene plaats naar de andere plaats te verplaatsen. Zware materialen die je niet kunt optillen met een paar man kunnen verplaatst worden met een heftruck of met een mini hijskraan. Een heftruck heeft maar een beperkte reikhoogte. Moeten er zware producten worden verplaatst naar een niveau dat hoger is dan 3 meter? Gebruik dan een mini hijskraan. Het verplaatsen van zware materialen naar een bepaalde hoogte is voor een minihijskraan geen probleem. Een mini hijskraan heeft namelijk niet alleen een grote hefhoogte. Hij heeft ook een grote hijskracht en hij is, zoals al eerder opgemerkt, door zijn smalle breedte vrijwel overal inzetbaar.