industriële look in huis

Een industriële look in huis, 3 goede tips!

Een industriële look in huis ziet er vaak prachtig uit.  Houten balken, stalen buizen en grote ramen geven je woning net dat beetje extra. Misschien is dit wel jouw grote droom wat betreft het inrichten van je huis. We hebben goed nieuws voor je: het is niet lastig om een industriële look in huis te creëren. Gebruik onze drie tips en geniet binnen de kortste keren van een prachtig interieur!

Tip 1: Gebruik accenten om een ruimte donkerder te laten aanvoelen

Voor een eigentijdse look, zonder te donker te worden, zijn er verschillende manieren om een industriële stijl aan je huis toe te voegen. Het kan worden bereikt door een paar decoratieve stukken aan de kamer toe te voegen en vervolgens accenten te gebruiken om een ruimte donkerder te laten aanvoelen.

Tip 2: Voeg hoge zwarte wandtegels toe

Het toevoegen van een hoge zwarte wandtegel of een zwart-wit geblokte vloer kan uw kamer een nette uitstraling geven. Dit kan worden gecombineerd met zwart-witte vloerkleden die op strategische plaatsen in de kamer worden gelegd.

Het voordeel van zwarte wanddecoraties

Een paar zwarte wanddecoraties kunnen je kamer een knussere en persoonlijkere uitstraling geven. Je kunt een paar zwarte en witte theekopjes, koffiekopjes of kommen gebruiken. Deze kunnen op strategische plaatsen in de kamer worden neergezet. Ze kunnen ook op de vloer worden geplaatst. Dit zal uw kamer een gastvrije uitstraling geven.

Tip 3: Voeg muurschilderingen en/of panelen toe

Muurschilderingen of panelen zijn ook een geweldige optie om een ruimte donkerder te laten aanvoelen. Je kunt grote muurschilderingen kopen die zijn ontworpen om eruit te zien als machines, vliegtuigen en tanks. Deze kunnen op de muur worden geschilderd of in een donkere kleur worden gekocht. Ze kunnen geven jouw kamer een meer donkere en industriële look. Prachtig!

Laat je inspireren

Er zijn veel manieren om een donkere kamer een moderne uitstraling te geven. Dit zijn slechts een paar ideeën die je kunt proberen. We raden aan om verschillende woonwinkels te bezoeken om inspiratie op te doen. Denk bij het kiezen van een industriële look niet alleen aan de woonkamer, maar ook bijvoorbeeld aan de entree. Hoe gaaf is het om bijvoorbeeld de woonkamer binnen te lopen door een stalen zwarte taatsdeur? Zo geef je direct een boodschap af! Natuurlijk kun je ook op het wereldwijde web zoeken naar industriële looks. Wij zijn zelf heel enthousiast over Pinterest. Wedden dat je genoeg inspiratie op doet?