gietvloer voor je woning of bedrijf voordelen

Een gietvloer voor je woning of bedrijf – Voordelen en tips

Wil jij graag een nieuwe vloer in je woning of je bedrijf, of is jouw betonnen vloer echt aan een opknapbeurt toe? Kijk dan eens naar de verschillende mogelijkheden van een gietvloer. Van betonvloercoating tot een epoxyvloer die je zelf giet, lees hier alles over de voordelen, en maak gebruik van de tips.

De voordelen van een gietvloer

Het laten leggen van een gietvloer is voor veel bedrijven maar ook woningen interessant. Het is een zeer makkelijk te onderhouden vloer, kan tegen een stootje (of harde stoot) en heeft geen kieren of gleuven waar vloeistof in kan trekken. Door deze eigenschappen gaat een gietvloer erg lang mee, en investeer je echt in kwaliteit. Daarbij heeft een gietvloer, afhankelijk van de soort en kleur die je kiest, een industriële, moderne of chique uitstraling.

Er zijn verschillende soorten gietvloeren, waardoor er zeker iets tussen zit dat bij jouw wensen past. Zo kun je een bestaande betonnen vloer een opknapbeurt geven met betonvloercoating. Je laat een coating aanbrengen op het beton waardoor eventuele scheuren worden ‘gevuld’, en de vloer een harde beschermlaag krijgt. Vooral in een fabriek of atelier is deze coating erg populair. Bij betonvloercoating.nl vraag je een gratig en vrijblijvende offerte aan.

Je eigen epoxyvloer gieten

Wil je graag een gietvloer in je woning of kantoor omdat dit een mooi, modern en strak resultaat geeft? Dan is het mogelijk deze zelf aan te leggen. Dankzij https://www.epoxywinkel.nl/ wordt het gieten van je epoxyvloer niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens een stuk goedkoper. Je bespaart veel geld omdat je geen vakmensen in hoeft te huren.

Het gieten van de epoxyvloer is ook voor de onervaren klusser niet al te ingewikkeld. De webwinkel waar je alle producten kunt kopen geeft je een duidelijke stap voor stap uitleg. Kies voor een voordelig maar compleet pakket om er zeker van te zijn dat je alle nodige spullen in huis hebt, en begin met het gieten van je nieuwe vloer. Wanneer deze eenmaal ligt kun je deze heel makkelijk schoonmaken, en krijg je een industriële maar moderne uitstraling. Omdat je epoxyvloer heel duurzaam is, hoef je er jarenlang niet naar om te kijken.