betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer, wat zijn de voor- en nadelen?

Bij het inrichten van een nieuwe woning komt er wel wat voorbereiding bij kijken. Het beperkt zich niet alleen tot het aankopen van bepaalde spullen, maar er gaat ook wel wat denkwerk aan vooraf. Hoe wil je alles inrichten, met welke materialen wil je werken, met welke zaken moet je rekening houden enz… Zoals bij het kiezen van een vloer bijvoorbeeld. Daar gaat heel wat denkwerk aan vooraf. Niet alleen moet een vloer er netjes en degelijk uitzien, hij moet er ook zo blijven uitzien en dat heeft alles met onderhoud te maken.  Niet genoeg tijd voor? Kies dan een vloer die weinig onderhoud nodig heeft zoals een betonlook gietvloer! 

Voordelen van een betonlook vloer 

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het leggen van een betonlook vloer. Deze vloer wordt letterlijk gegoten van beton. Klinkt vooral als een grote smurrie en je ziet er waarschijnlijk niet meteen de voordelen bij. Toch zijn dat er heel wat zoals een gemakkelijk onderhoud, een volledig naadloze vloer, duurzaam doordat de vloer kras- en slijtvast is en hij is bovendien energiezuinig. Allemaal zaken die erg belangrijk zijn bij het kiezen van een vloer en daarom moet je niet twijfelen! 

Nadelen van een betonlook vloer 

Naast de vele voordelen van een betonlook vloer, zijn er helaas ook een paar nadelen aan verbonden. Wanneer je de voor- en nadelen op een rijtje hebt gezet, moet je voor jezelf uitmaken of een betlonlook vloer iets voor jou is of niet. Een van de nadelen is dat je op een betonlook vloer nogal snel vlekken kan zien en er is ook een kans op scheurvorming. Dit zijn de twee grootste nadelen aan het leggen van een betonlook vloer. Wegen deze op tegen alle voordelen die eraan verbonden zijn? Als je het ons vraagt niet. 

Nog twijfels? Doe online onderzoek

We begrijpen best dat het moeilijk is om te kiezen wanneer je alle voordelen en nadelen naast elkaar hebt gelegd. Natuurlijk is er dan nog niet gesproken over het prijskaartje dat bij het leggen van een betonlook vloer hoort. Wanneer je eens een kijkje gaat nemen op gietvloer-zaandam.nl, dan kom je misschien al wel wat verder. Wil je graag een duidelijk beeld hebben van de prijs, dan kan je ook een offerte op maat laten maken. Je geeft gewoon de oppervlakte en andere wensen door en de offerte op maat wordt opgesteld.