andere stijl in je woonkamer creëren

Een andere stijl in je woonkamer creëren? Hier een paar tips!

Vind jij dat het wel is tijd wordt voor een andere stijl in jouw woonkamer? Dan kan je dat doormiddel van een aantal meubels of decoraties al creëren. Er zijn heel veel mogelijkheden om jouw woonkamer er al anders uit te laten zien. Wil jij weten wat je kunt doen? Dat lees je in dit artikel.

De muren

Wat al een grote verandering kan geven is het veranderen van de muren. Denk bijvoorbeeld aan een ander kleurtje op de muur of een gek printje. Houd je meer van een industriële stijl? Dan is een bakstenenmuur helemaal iets voor jou. Als je de muren toch het liefst wit houdt, dan kan je ook een eigen muursticker ontwerpen en die op de muur te plakken. Je kan het zo subtiel maken als je zelf wilt.

Welke stijl vind jij mooi?

Je moet ook gaan kijken naar de stijl die jij zelf mooi vindt. Is dit Scandinavisch, industrieel, romantisch of toch bohémien? De meeste mensen hebben een Scandinavische stijl, ook wel basic genoemd. Wanneer jij neigt naar een industrieel interieur dan moet je denken aan natuurlijke en ruwe materialen. Wil jij opvallen met je interieur? Kies dan voor de bohémien stijl, hierbij wordt gebruik gemaakt van opvallende kleuren en vintage elementen uit andere culturen.

Accessoires

Nu jij weet welke stijl je op wilt, is het ook makkelijker om de accessoires bij elkaar uit te zoeken. Kleine accessoires kunnen al heel veel veranderen. Om ook een beetje de natuur terug te laten komen in jouw interieur, is het goed om een paar planten of bloemen neer te zetten. De vaas of pot kan je dan weer aanpassen aan jouw stijl. Zo zie je dus dat je al met kleine veranderingen heel veel kunt doen om een andere stijl te creëren.