Eurotexx gevelbekleding

Dit moet je weten over Eurotexx gevelbekleding

Wil jij de uitstraling van jouw woning of een andersoortig pand naar een hoger niveau tillen? Dan kan je er voor kiezen om de kozijnen en boeien te schilderen en de gevel te laten reinigen. Het is echter ook mogelijk om de gevel te bekleden met gevelbekleding. Door de gevel te bekleden met passende gevelbekleding kan de uitstraling van een gebouw of woning flink verbeteren. Kan jouw gevel wel een opknapbeurt gebruiken en is de keuze gevallen op Eurotexx gevelbekleding? Wij vertellen je alles wat je moet weten over dit merk gevelbekleding.

Over Eurotexx

Eurotexx gevelpanelen zijn sterke gevelpanelen, gemaakt van een combinatie van PVC en gist. PVC en gist vormen samen een krachtig PVC-UE volschuim met een hoge dichtheid. Om de panelen uv-bestendig te maken en ervoor te zorgen dat ze tegen een stootje bestand zijn, worden ze afgedekt met een coëxtrusie toplaag. Coëxtrusie houdt in dat de toplaag wordt samengesmolten met het PVC-UE volschuim. Hierdoor laat de toplaag niet los en zijn de panelen bestand tegen alle weersomstandigheden. Eurotexx gevelpanelen zijn geschikt voor gevels van woningen, bedrijfspanden, chalets, schuren, stacaravans en woonboten en geven elke gevel een prachtige uitstraling.

Een leven lang genieten van prachtige, onderhoudsarme gevelpanelen

Dankzij de hoge materiaaldichtheid van PVC-UE volschuim zijn de gevelpanelen van Eurotexx goed tegen een stootje bestand. Over deuken, krassen en andere beschadigingen hoef je je dus geen zorgen te maken. Dankzij de coëxtrusie toplaag zijn de panelen bovendien uv-bestendig en kleurvast, waardoor schilderen niet langer nodig is en je je geen zorgen hoeft te maken over verkleuringen. Omdat schilderwerkzaamheden overbodig zijn en zo nu en dan een schoonmaakbeurt voldoende is, mogen de Eurotexx gevelpanelen onderhoudsarm worden genoemd. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor onderhoudsarme en/of levensloopbestendige woningen en andere gebouwen.

Voor elke gevel passende panelen

De levensduur van Eurotexx gevelbekleding ligt rond de 30 jaar, maar door het goed schoon te houden kan dit hoger uitvallen. Aan het einde van de levensduur kunnen de panelen gerecycled worden, waardoor het milieu niet onnodig belast wordt. Eurotexx gevelpanelen voldoen aan hoge eisen op het gebied van outdoor living, hebben een natuurlijke uitstraling, zijn milieuvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en stijlen. Wil jij jouw gevel bekleden met Eurotexx gevelbekleding? Dan heb je de keuze uit Eurotexx dubbel rabat en Eurotexx potdeksel. Beide soorten gevelpanelen zijn voorzien van een natuurgetrouwe houtstructuur en zijn eenvoudig te monteren, zodat jij jouw gevel in een handomdraai van een prachtige uitstraling kunt voorzien.

Eurotexx kopen bij Kunststof Bouwmateriaal

Wil jij jouw gevel voorzien van de kwalitatief hoogwaardige kunststof gevelbekleding van Eurotexx? Dan ben je bij Kunststof Bouwmateriaal aan het juiste adres. Kunststof Bouwmateriaal verkoopt alle soorten gevelbekleding van Eurotexx en kan jou als officiële Eurotexx dealer uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden. Alle producten zijn bovendien te bestellen via kunststofbouwmateriaal.nl, zodat je jouw nieuwe gevel gewoon vanaf de bank samen kunt stellen. Dat is wel zo makkelijk.