De mogelijkheden van een staafmat hekwerk

De mogelijkheden van een staafmat hekwerk

Heb je wel eens van een staafmat hekwerk gehoord? Jouw tuin kan hierdoor namelijk veel steviger worden. Deze hekwerken bieden daarbij een tal van mogelijkheden, waardoor je er niet alleen meer stevigheid mee kunt gaan geven, maar ook een sfeervolle tuin krijgt. Veel specialisten, waaronder ook Resifence, bieden daarom deze hekwerken aan. Doordat je zelf kunt bepalen hoeveel hekwerk je aanschaft en op welke manier deze helemaal verstevigd wordt, heb je altijd een goede oplossing tot jouw beschikking. Maar wat kun je er eigenlijk allemaal mee en wat zijn de voordelen? Onderstaande informatie legt het uit.

Altijd voldoende privacy met een staafmat hekwerk

Een staafmat hekwerk is een hekwerk dat zeer stevig is. Daarom wordt het ook vaak gebruikt voor het afzetten van dierenverblijven. Doordat het altijd maatwerk is, kun je het hekwerk zo groot en zo hoog maken als je zelf wilt. Wanneer je veel privacy wilt hebben in jouw tuin, kun je hem bijvoorbeeld boven je uit laten steken en vol hangen met planten. Zodra de planten volledig gegroeid zijn, kan niemand meer in jouw tuin kijken. Wanneer je toch nog met de buren wilt communiceren, kun je uiteraard ook voor een kleiner hekwerk gaan.

Alle toebehoren direct bij de hand

Wanneer je naar een staafmat hekwerk gaat kijken kun je zelf bepalen of je voor een compleet pakket gaat of uitsluitend een of meerdere panelen. Bij een compleet pakket heb je altijd alle benodigdheden bij de hand en kun je zelf uitrekenen hoeveel je nodig gaat hebben. Dankzij een rekenhulp bij de specialist weet je namelijk precies hoeveel materialen er nodig zijn om het hekwerk naar wens te krijgen. Mocht je dus jouw gehele tuin of weiland af willen zetten met dit hek, dan kun je het beste voor een compleet pakket gaan.

De panelen als versiering voor de tuin

Er zijn ook losse panelen verkrijgbaar bij specialisten. Als je alleen een of enkele panelen aan wilt schaffen voor een staafmat hekwerk om bijvoorbeeld een mooie versiering aan te brengen in de tuin, dan hoef je alleen maar aan te geven hoeveel je er nodig hebt. Wel moet je dan gaan kijken naar de losse toebehoren om het extra te verstevigen. Denk daarbij aan de muurbevestigingen en bijbehorende schroeven. Daarna kun je er planten tegenaan laten groeien of iets anders moois aanhangen, waardoor jouw tuin een geheel nieuwe sfeer krijgt. Er is daarom altijd meer mogelijk dan je in eerste instantie gedacht had met een hekwerk.

Voldoende stevigheid uit de staafmat hekwerk te behalen

Of je nu voor een compleet pakket of alleen losse panelen kiest, je bent altijd verzekerd van een stevig hekwerk. Doordat het aan alle kanten te bevestigen is, kun je ervoor zorgen dat jouw hekwerk niet bij verschillende weersomstandigheden om gaat vallen. Tevens is er altijd wel een hekwerk te vinden die bij jouw wensen aansluit. Hierdoor zit je nooit met een ontevreden gevoel in jouw tuin en kun je alleen nog maar gaan genieten van de voordelen.

Bestel ook je Gaashekwerk via Resifence.nl!