hoogte in verhuizen

De hoogte in verhuizen? Maak het jezelf gemakkelijk!

Verhuizen van of naar de hoogte kan erg veel moeilijkheden met zich meebrengen. Al je spullen moeten immers naar boven worden gebracht. En zeker met de wat grotere, zwaardere items is dit niet altijd even eenvoudig. Gelukkig bestaat er een apparaat, waardoor dit allemaal een stuk gemakkelijker wordt: de verhuislift.

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift is een lift met een platform waar spullen op geplaatst kunnen worden. Verhuisliften worden over het algemeen ingezet bij verhuizingen in de stad; van en naar hoge woningen, zoals een hoog appartement, een flatgebouw of een hoog huis. De spullen worden dan via de buitenkant van de woning (balkon of raam) naar binnen gebracht. De meeste verhuisliften kunnen tot 400 kg tillen. Hierdoor is het erg eenvoudig grote spullen te vervoeren.

Waarom gebruik maken van een verhuislift?

Het gebruiken van een verhuislift kent erg veel voordelen. Allereerst is het de meest snelle manier om e inboedel te verplaatsen naar een grote hoogte. Als je dit namelijk via de trap of zelfs de lift moet doen ben je een stuk meer tijd kwijt. En tijd is zeer kostbaar bij een verhuizing. Daarnaast voorkom je schade. Als je spullen via de trap vervoert gebeurd het regelmatig dat je ergens tegenaan stoot en schade oploopt. Het is ideaal voor grote meubels. Die passen meestal niet goed in de lift en zijn ook te groot en te zwaar voor de trap. De verhuislift is de uitkomst.

Hoeveel kost een verhuislift?

Het huren van een verhuislift is niet zo duur als de meeste mensen denken. Voor tussen den 50 en 150 euro per dag heb je al een verhuislift. Wel is het zaak van te voren goed te bepalen hoelang je de verhuislift nodig hebt. Daarnaast moet je ervan uitgaan dat een verhuislift komt met een professional die de lift bedient. Het werken met een verhuislift moet namelijk wel veilig gebeuren.

Bron: https://verhuislifthuren.online/