vloercoating

Bestaande vloer voorzien van vloercoating

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? U kunt gietvloeren gebruiken in uw huis in vrijwel iedere ruimte. Badkamers, keukens, garages en meer ruimtes zijn allemaal geschikt voor het gebruik van een gietvloer. Naast de reguliere gietvloer is er ook een meer voordelige variant in de vorm van vloercoating. Hiermee geniet u vrijwel van dezelfde voordelen maar bent u voordeliger uit.

Een strakke moderne vloercoating

Een gietvloer is van origine een industriële vloer, ideaal voor productiehallen, werkplaatsen en magazijnen. Deze vloer voldoet perfect aan de hoge eisen van belastbaarheid. Maar tegenwoordig wordt er ook in woningen steeds vaker gebruik gemaakt van een gietvloer oftewel vloercoating.

Gietvloer op maat laten maken

Het op maat maken van een gietvloer of vloercoating wordt slechts beperkt door uw eigen verbeelding. Het is namelijk mogelijk om de gegoten vloer in iedere vorm af te werken. U kunt zelf de kleuren bepalen, een patroon kiezen of zelfs een afbeelding in de vloer laten verwerken. Door recente innovaties is het mogelijk om een gietvloer helemaal op maat te laten maken.

Een lange levensduur

Gietvloeren zijn de perfecte oplossing voor hoge duurzaamheidseisen. Als u voor langere tijd een woning gaat betrekken dan is het dus zeker een goede investering. Ook als u een kantoorpand of een ander bedrijfspand wilt voorzien van een nieuwe vloer dan raden we u aan om een gietvloer te overwegen. Het gieten van de vloer gaat bovendien aardig snel waardoor u binnen enkele dagen al kunt genieten van een geheel nieuwe ondergrond.