sanitaire units op het bouwterrein

Alles over sanitaire units op het bouwterrein

Wanneer je aan de slag gaat met een groot bouwproject, dan komt daar veel regelwerk bij kijken. Denk aan het zorgen voor materiaal, machines, vergunningen en andere zaken. Ook het zorgen voor mobiele sanitaire units hoort daarbij. Niet iedereen weet hier alles van. Daarom is het een goed idee om eens te bekijken wat er allemaal voor mogelijkheden liggen voor op jouw bouwterrein.

Welke soorten units zijn er allemaal?

Er zijn heel veel verschillende soorten mobiele sanitaire units waar je uit kan kiezen. Die kan je allemaal bij deze leverancier vinden. Zo kan je gaan voor de portable toiletcabines. Je kan ook kiezen voor plaskruizen. Wil je wat meer bieden? Dan zijn toiletwagens, toiletunits of zelfs douche units een goede optie om voor te gaan. Het is voor sommige units zo dat ze op het water en de afvoer moeten worden aangesloten. Andere zijn voorzien van een septictank. Het is dus slim om even te bekijken wat het best passend is.

Pluspunten van mobiele sanitaire units

Er zitten veel voordelen aan mobiel sanitair. Zo is het gemakkelijk te vervoeren of verplaatsen. Ook schoonmaak is zo verzorgd. Daarnaast zijn er veel verschillende vormen dus kan het zo basic of zo luxe als gewenst worden gemaakt. Denk aan de toevoeging van een douche. Bovendien is de prijs flexibel afhankelijk van wat je nodig hebt en hoe lang. Deze units zijn bovendien net zo gemakkelijk te huren als te kopen, dus je kan alle kanten ermee op.

Wat heb je precies nodig?

Wanneer je kijkt naar de opzet van de werkplaats, dan kan je ook direct bepalen wat je nu eigenlijk nodig hebt voor de medewerkers die er aan de slag gaan. Denk bijvoorbeeld aan het soort unit. Bij veel of zwaar werk is een sanitaire unit beter. Wanneer je echter slechts korte tijd bezig bent, dan kan een plaskruis of een portable toiletunit al voldoende zijn. Het is belangrijk om te kijken of er stromend water is en of het afval van wegwerpdoekjes gemakkelijk op te ruimen is. Is alles op zijn plaats? Dan wordt de bouw een groot succes.