keuken

3 tips om je keuken een upgrade te geven

Door een Quooker kraan in je keuken te installeren, maak je je keuken aantrekkelijker. Het vervangen van de kraan is een van de eenvoudigste manieren om het uiterlijk van je keuken te verbeteren. Als je een beperkt budget hebt kan het moeilijk zijn om een ​​volledige keukenrenovatie uit te voeren. De renovatie is niet alleen duur, maar ook tijdrovend. Om de uitgaven minimaal te houden, kun je een eenvoudige make-over uitvoeren. Je kunt het uiterlijk van de keuken upgraden door de verlichting aan te passen, de jaloezieën te vervangen, de kasten te vernieuwen of de muur te schilderen. Hier zijn enkele tips om je keuken een upgrade te geven.

Je kast bijwerken

Om een ​​nieuwe look in de keuken te creëren, kun je beginnen met het opknappen van de kast. De keukenkast is het grootste onderdeel van je keuken. Wanneer je deze bijwerkt, kun je het algehele uiterlijk van de keuken veranderen. Je hoeft de keukenkast niet te vervangen. Je kunt nog steeds de oude kast gebruiken en de deur en hardware vervangen. Met een beperkt budget kun je ook de kast schilderen met een nieuwe kleur. Bovendien kun je nieuwe vormen of randen toevoegen om een ​​nieuwe look te creëren. Verder is een ander make-over-idee om de deur te verwijderen. Zo heb je een open-plank-look in de keukenkast.

De verlichting upgraden

Als je de keuken een frisse uitstraling wilt geven, kun je overwegen de verlichtingsarmaturen te upgraden. Het vervangen van de verlichting is niet duur, maar het kan je keuken indrukwekkender maken. Er zijn veel ideeën voor het bijwerken van verlichting die je kunt proberen. Ten eerste kun je LED-lichtbalken onder de keukenkast installeren. Dit type verlichting kan het aanrecht verlichten. Vervolgens kun je hanglampen toevoegen boven het kookeiland of de ontbijtbar. Als je een meer dramatisch effect in je keuken wilt creëren, kun je een kroonluchter installeren. Deze verlichtingsarmatuur zal je keuken een chique uitstraling geven.